3E Innovatie & Advies

Referentie
Advanced Label Technologies

Wij hebben deze klant reeds 10 jaar in portfolio, de activiteiten behelsden bij deze onderneming vooral fiscale adviezen en subsidie regelingen.

Als automotive bedrijf is er veel R&D maar ook een fabriek in China waaraan wij middels een business plan en een overheidsparticipatie hebben meegewerkt

Tevens hebben we hiervoor jaarlijks de subsidie aanvragen voor de WBSO verzorgd. 

Happy Faces

Deze groep kinderdagverblijven stond in de jaren van de crisis op omvallen en samen met de ondernemer hebben wij een “pre-pack“ faillissement voorbereid en uitgevoerd. Het bedrijf is daardoor in een herstart met een gezonde financiële positie behouden gebleven, met alle werknemers van de vijf vestigingen en de bezittingen erbij.

Studio Online

Een modern platform economie bedrijf in de uitgeefwereld. De CEO heeft het bedrijf met vreemd vermogen gestart en daarvoor aandelen uitgegeven aan de financiers. Wij hebben de onderhandelingen gedaan voor het terug verkrijgen van deze aandelen vanuit de cashflow waardoor de eigenaar inmiddels voor 100% eigenaar is van een bloeiend bedrijf. 

Bink Bouw

Een van de vele bedrijven die de afgelopen crisis in de bouwsector helaas niet heeft overleefd. Wij hebben het faillissement begeleidt en hebben, door goede analyse van alle RC-verhoudingen tussen de diverse BV’s, een belangrijk deel van de onroerende goederen veilig kunnen stellen voor de eigenaren. Hierdoor is voorkomen dat deze ook privé failliet zouden zijn gegaan.

Brancheteers

Dit bedrijf verzorgt marketingactiviteiten voor diverse branches. Het meest bekend zijn ze van de Sneleentaxi-app die Nederlandse taximarkt stroomlijnt en efficiënter maakt. Wij hebben voor Brancheteers een laagrentende lening bij de Provincie Utrecht bemiddeld en verzorgen periodiek de WBSO-aanvraag voor subsidie op hun innovatieve software ontwikkeling.

Fiscaal

Marketing en sales

Human resources

Insolventie bescherming private belangen (bestuurders aansprakelijkheid)

Overname- en verkoopspecialisten

Financieringstrajecten

Organisatiestructuur

Subsidie bemiddeling

We hebben al veel klanten kunnen helpen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?